Menu
Prins William og prinsesse Kate møtte torsdag redningsarbeidere og familien til ofre etter knivangrepet i Southport tidligere i år. Foto: Danny Lawson / AP / NTB

William og Kate med første offentlige opptreden sammen siden kreftbehandlingen

Prins William og prinsesse Kate viste seg for første gang sammen siden prinsessen gjennomførte cellegiftbehandling for kreft.

Av NTB | 10.10.2024 17:31:37

Kuriosa og kjendiser: Paret gjennomførte et overraskende besøk til Southport nordvest i England torsdag.

I juni ble tre barn drept i et knivangrep i byen. Paret besøkte Southport for å vise støtte til lokalsamfunnet og høre om samholdet i småbyen mens de henter seg inn igjen etter angrepet, ifølge en melding fra Kensington Palace.

Prinsessen har kun vært å se i offentligheten ved noen få anledninger siden starten av året, da det ble kunngjort at hun skulle opereres i magen. Senere kom sjokkavsløringen om at Kate fikk forebyggende cellegiftbehandling for kreft. Hvilken krefttype prinsessen hadde, er ikke offentlig kjent.

I september var hun tilbake på jobb for første gang, en uke etter kunngjøringen om at cellegiftbehandlingen var over. Da holdt hun et møte på Windsor slott, vest for London, med ansatte fra Royal Foundation Centre for Early Childhood, en organisasjon hun selv har vært med å etablere.

(©NTB)

Flere nyheter: