Menu
«Emily in Paris» – der Lily Collins spiller tittelrollen – flytter i femte sesong til Roma. Det vil den franske presidenten slåss mot. Foto: Francois Mori/AP/NTB

President Macron: – Vil kjempe for å beholde Emily i Paris

– Jeg er superstolt, og hun var svært glad for å få gjøre det, sier Frankrikes president Emmanuel Macron til Variety om konas innsats i «Emily in Paris».

Av NTB | 10.10.2024 15:21:23

Økonomi og næringsliv: Brigitte Macron dukker opp i en såkalt cameorolle som seg selv i den populære Netflix-seriens fjerde sesong, som hadde premiere i august.

– Det er bare i noen minutter, men jeg tror det var et fint øyeblikk for henne. Det er også bra for Frankrikes image. «Emily in Paris» er svært positivt når det gjelder å gjøre landet attraktivt. For min egen virksomhet er det et svært godt initiativ, sier president Macron til Variety.

I et stort intervju med bransjebladet snakker han om hvordan Frankrike gjør seg sterkere gjeldende igjen ikke bare som kulturnasjon, men også i underholdningsindustrien.

Derfor er Emmanuel Macron opptatt av én ting når det gjelder «Emily in Paris», som i femte sesong – som ble bestilt av Netflix i september – flytter til Roma.

– Vi kommer til å slåss hardt. Og vi vil be dem om å bli værende i Paris! «Emily in Paris» i Roma er meningsløst, sier Frankrikes president, som på spørsmål om TV-folkene har prøvd å få også ham til å medvirke, svarer:

– Jeg er ikke så pen som Brigitte.

(©NTB)

Flere nyheter: