Menu
Blåsemafian spilte i Orlando tirsdag kveld – mens delstaten forberedte seg på orkanen Miltons herjinger. Foto: Torstein Bøe / NTB

Blåsemafian kom seg trygt vekk fra orkantruet Orlando

Blåsemafian holdt konsert i Orlando i Florida tirsdag – samtidig som orkanen Milton nærmet seg faretruende.

Av NTB | 09.10.2024 17:41:39

Kultur og underholdning: Onsdag ettermiddag meldte gruppen i sosiale medier at de var kommet med på et fly og hadde landet i New York.

– Det var skremmende å komme til flyplassen og se skjermene med alle flyene som var kansellert, sa Jørgen Lund Karlsen til NRK.

Han er saksofonist i Blåsemafian, kjent fra Melodi Grand Prix i 2021. Bandet var i Florida på et arrangement bestilt av en privatperson. Ifølge NRK var det samarbeid med DJ-en Alan Walker, som tok sitt eget private jetfly ut av Florida.

De seks medlemmene måtte satse på rutefly vekk, samtidig som myndighetene hadde utstedt evakueringsordre for nær seks millioner innbyggerne i elleve fylker i delstaten.

– Det er litt surrealistisk, for det kom meldinger over høyttaleranlegget som sier «vi håper du likte din opplevelse av Orlando», samtidig som vi prøvde å rømme fra orkanen, sa Lund Karlsen til NRK mens de fremdeles var på flyplassen onsdag.

– Merkelig opplevelse, men all good now, skrev trombonist Sigurd Malmedal Drågen på Facebook fra New York.

(©NTB)

Flere nyheter: