Menu
Ada Hegerberg er tilbake i Lyon-troppen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Gladnyhet for Lyon før Champions League-åpningen – Hegerberg tilbake i kamptroppen

Den norske landslagsstjernen Ada Hegerberg har glimret med sitt fravær i samtlige av Lyons kamper så langt denne høsten. Nå er 29-åringen tilbake.

Av NTB | 08.10.2024 07:11:24

Sport: Den franske storklubben opplyser på X at Hegerberg er blant de 23 spillerne i troppen som møter Galatasaray tirsdag kveld.

– Hun er tilbake, skriver Lyon.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til Hegerbergs fravær i sesonginnledningen. For to uker siden skrev landslagssjef Gemma Grainger følgende i en melding til NTB:

– Ada og jeg har snakket sammen, og hun er veldig fornøyd med sesongoppkjøringen. Hun ser fram til sesongen med Lyon og det norske landslaget. Når det gjelder oppdatert status om hennes fysiske helse, er det klubblaget som kommer med de detaljene.

Hegerberg var ikke en del av den norske troppen som møtte Finland og Nederland i de to siste EM-kvalifiseringskampene i juli. Spisstjernen har kun startet én av Norges åtte landskamper under ledelse av Grainger.

I slutten av oktober spiller det norske landslaget mot Albania i første runde av EM-omspillet. Med seier venter Kroatia eller Nord-Irland i den andre runden.

(©NTB)