Menu
Manchester United-manager Erik ten Hag ledet laget mot Aston Villa søndag. Foto: Rui Vieira / AP Photo / NTB

Målløst mellom Manchester United og Aston Villa – fem strake kamper uten United-seier

Erik ten Hags Manchester United spilte 0-0 borte mot Aston Villa i Premier League søndag. Det begynner å bli en stund siden klubbens forrige seier.

Av NTB | 06.10.2024 17:01:30

Sport: Bruno Fernandes var nærmest scoringen da han hamret et frispark i tverrliggeren i andreomgangen, men begge lag måtte til slutt ta til takke med ett poeng hver.

– De hadde nesten ikke en målsjanse. Vi var veldig godt organisert og hadde et godt samhold. Vi var bestemte, motstandsdyktige, sa Ten Hag til Sky Sports.

Uniteds nederlandske manager er hardt presset etter en rekke svake resultater den siste tiden. Forrige seier kom mot Barnsley 17. september, og klubben har ikke scoret i tre strake Premier League-kamper.

– Vi vet at vi mangler scoringer for øyeblikket. Der må vi forbedre oss, men vi har også fire «clean sheets» denne sesongen, sa manageren.

I begge oppgjør ble kaptein Fernandes tildelt det røde kortet. Klubben fikk imidlertid medhold da de klagde inn utvisningen mot Tottenham, og Fernandes var tilbake i startelleveren mot Villa.

Ten Hag favoriserte tilsynelatende erfaring i søndagens oppgjør, og Maguire, Jonny Evans og Christian Eriksen fikk muligheten fra start.

Villa har vist seg som et tøft lag å møte, og Birmingham-klubben sto med seks seirer og ett uavgjortresultat på de siste sju før runden. I midtuken slo de Bayern München 1-0 i Champions League.

Manchester-klubben møter Brentford, Fenerbahçe, West Ham og Leicester i de fire første kampene etter landslagspausen. Villa møter Fulham i sin neste kamp i Premier League.

Spesielt den siste uken har vært skuffende sett med United-øyne. Forrige søndag vant Tottenham 3-0 på Old Trafford, og torsdag reddet Harry Maguire 3-3 på overtid mot Porto.

United-eier Jim Ratcliffe var blant dem som hadde møtt opp på tribunen søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: