Menu
Sean «Diddy» Combs vil ut av varetekt. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP/NTB

Diddy vil ut – lover å unngå kvinner

Sean «Diddy» Combs anker beslutningen om å ikke løslate ham mot kausjon.

Av NTB | 01.10.2024 10:41:34

Kultur og underholdning: For å blidgjøre dommeren lover han å unngå kvinner om han får komme ut, skriver Rolling Stone.

Sean «Diddy» Combs ønsker å bytte varetektsarresten i Brooklyn, New York mot husarrest i sitt hus i Florida. Han tilbyr seg å bruke fotlenke og bli overvåket med en GPS-sender døgnet rundt. Dessuten er han klar til å betale anken på 50 millioner dollar, over 530 millioner kroner.

Hiphopmogulen har dessuten lovet å kraftig begrense hvem som får komme på besøk, og foruten sin nærmeste familie og sine barns mødre ikke treffe «noen kvinner» – om han altså skulle slippe ut.

Combs har sittet i varetekt i to uker etter at dommer Andrew L. Carter avslo å gå med på kausjon, noe som ellers er rutine for de fleste straffesaker i USA. Men Carter frykter at Combs kan trakassere vitner om han settes fri. Nå klager Combs avgjørelsen inn for en høyere instans.

Sean «Diddy» Combs ble pågrepet, mistenkt for blant annet seksuelle overgrep og menneskehandel. Påtalemyndigheten anklager ham for å ledet et «sexovergrepsimperium», og tvunget kvinner til blant annet å ha sex med mannlige prostituerte i døgnlange «sexforestillinger», kalt «freak offs».

Combs nekter for å ha begått lovbrudd.

(©NTB)

Flere nyheter: