Menu
Suga fra BTS fotografert i august, da han ankom politistasjonen for et avhør etter fyllekjøringen på elscooter. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB

BTS-stjerne fikk 122.000 kroner i bot for fyllekjøring på elscooter

Suga fra kpopbandet BTS har fått 15 millioner sørkoreanske won, som tilsvarer 122.000 kroner, i bot for å ha brukt sin elektriske scooter da han var full.

Av NTB | 01.10.2024 10:41:18

Kultur og underholdning: Fyllekjøringen til BTS-medlemmet ble oppdaget av politiet da han prøvde å komme seg opp etter å ha falt av elscooteren nær hjemmet sitt i Seoul i august. Han mistet også førerkortet.

Suga ba om unnskyldning og sa at han hadde kjørt hjem fordi han «tenkte det var en kort distanse» og at han «hadde glemt» at det ikke er tillatt å bruke elscooter når man er påvirket.

– Selv om ingen kom til skade og ikke noe ble ødelagt, er dette mitt ansvar fullt og helt, og det finnes ingen unnskyldning, lød det fra Suga, som lovet at dette ikke kom til å skje igjen.

De sørkoreanske kpop-idolene forventes ifølge BBC å leve svært ordentlig. Suga fikk også gjennomgå, og noen mente han burde forlate BTS – mens andre fans rykket ut til hans forsvar.

31 år gamle Suga avtjener for tiden verneplikten som en slags sosialarbeider, ettersom han ble erklært tjenesteudyktig i forsvaret.

(©NTB)

Flere nyheter: