Menu
PSG-spiller Ousmane Dembélé, i midten, får ikke være med resten av laget til mesterliga-oppgjøret mot Arsenal tirsdag. Foto: Thibault Camus / AP / NTB

PSG-sjefen uttalte seg om «vraket» stjerne: – Det handler om dedikasjon

Paris Saint Germains stjernespiller Ousmane Dembélé er ikke skadet, men får likevel ikke være med til London og spille mesterligaoppgjøret mot Arsenal tirsdag.

Av NTB | 30.09.2024 20:01:16

Sport: PSG kunngjorde mandag listen over de 22 spillerne som er med i troppen mot Arsenal, og mange ble overrasket over at Dembélé ikke var blant dem.

Flere franske medier meldte at utelatelsen skulle være en form for disiplinærstraff mot vingen.

Da trener Luis Enrique møtte pressen mandag kveld, ble Dembele-fraværet ikke overraskende et tema. Spanjolen ville ikke gå i detalj om hva som ligger bak, men sa noe:

– Hvis noen ikke overholder det som kreves av dem fra laget, betyr det at de ikke er klare.

Ifølge L’Equipe skulle Dembélé og PSG-sjefen ha kranglet etter 3-1-seieren over Rennes i helgen. Dembélé sto for en av de målgivende pasningene i kampen.

Det avviste Enrique mandag.

– Problemet er bare dedikasjonen til laget, det er ikke et problem mellom spilleren og treneren, sa han gjennom en tolk.

– Jeg tok den beste mulige avgjørelsen, la spanjolen til og understreket at han ble støttet i valget av klubbens direktør.

Ifølge L’Equipe skal Enrique og Dembele ha hatt et møte etter helgens kamp, der Dembélé skal ha blitt kritisert for noen av valgene han tok, som ble etterfulgt av en opphetet diskusjon.

Både L’Equipe og RMC Sport melder at Enrique etter dette skal ha bestemt seg for å ikke ta med Dembélé til London.

(©NTB)

Flere nyheter: