LIVESENTER
Menu
Charlie og Nick, spilt av Joe Locke og Kit Connor, skal i tredje sesong av «Hjertestopper» ha sin første sexscene. Det venter fansen spent på. Foto: Netflix/ Handout / NTB

Filmet den første sexscenen i «Hjertestopper»: – Det er dette fansen venter på

Joe Locke og Kit Connor gjør sine første sexscener når det skeive Netflix-ungdomsdramaet «Hjertestopper» vender tilbake for tredje sesong torsdag.

Av NTB | 30.09.2024 14:31:27

Økonomi og næringsliv: Joe Locke, som spiller den følsomme Charlie Springs i dramatiseringen av Alice Osmans tegneserieroman, er klar i talen om hva han tror fansen er mest spent på.

– At de har sex. Jeg tror «Hjertestopper»-fansen er mye kåtere enn de selv tror de er, og at de virkelig venter på det, sier han til Pink News.

For fansen har kunnet følge Charlies kjærlighetsforhold til biseksuelle Nick Nelson, spilt av Kit Connor, i to kritikerroste sesonger. Og nå er de klare for det «store øyeblikket», ifølge de to hovedrolleinnehaverne.

Sexscenen tok sju timer å spille inn, og Locke og Connor jobbet med samme intimitetskoordinator som har fulgt dem under hele innspillingen hittil.

– Vi kjenner ham godt og er svært komfortable med ham. Han var sentral når det gjaldt å få oss til å føle oss trygge og at det så og føltes realistisk ut på skjermen. Det er som en dans. Det var litt sånn «OK, ligg i skje nå» og «kyss» og «hånd under dynen». Det føltes intenst, sier Locke.

Også mesteparten av filmteamet hadde vært med siden første sesong, så Connor sier at de knapt følte seg flaue.

På spørsmål om hva han er mest stolt over, beskriver Locke en scene der Charlie skriver brev til familien sin om sin mentale helse og spiseforstyrrelser.

– Jeg husker da vi filmet det, jeg fikk det ikke helt til. De sa «vi går videre», men jeg ville gjøre det en gang til. Det er ingenting bedre for en skuespiller enn når du føler «endelig fikk jeg til scenen».

Connors favoritt er når Nick tar mot til seg og sier til Charlie at han er bekymret for ham, og ber ham oppsøke hjelp.

– Rett før den scenen er vi i soverommet mitt og snakker fra hjertet. Det er en fin scene og jeg liker hvordan den ble, sier Connor, men lokker fansen med at episode fire er hans egen, største favoritt av alle episodene han har medvirket i – uten at han vil røpe hva den handler om.

Netflix sin «Hjertestopper»-serie er basert på Alice Osmans nettserie og grafiske roman ved samme navn. Her i Norge er også bokserien den baserer seg på populær, opplyste Gyldendal da andre sesong hadde premiere i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: