Menu
PSG-spiller Ousmane Dembélé, i midten, får ikke være med resten av laget til mesterliga-oppgjøret mot Arsenal tirsdag. Foto: Thibault Camus / AP / NTB

Medier: Dembélé straffes etter krangel – ute av troppen mot Arsenal

Paris Saint Germains stjernespiller Ousmane Dembélé er ikke skadet, men får likevel ikke reise til London for mesterliga-oppgjøret mot Arsenal.

Av NTB | 30.09.2024 12:41:32

Sport: PSG kunngjorde mandag listen over de 22 spillerne som er med i troppen mot Arsenal når de to lagene møtes på Emirates stadion tirsdag kveld, og Dembélé er ikke blant dem. Utelatelsen skal være en disiplinærstraff mot spilleren, melder franske medier.

Ifølge L’Equipe skal Dembélé og PSG-trener Luis Enrique ha kranglet etter PSGs 3-1-seier over Rennes i helgen. Dembélé sto for en av de målgivende pasningene i kampen.

Avisen skriver at de to hadde et møte etter kampen, hvor Dembélé skal ha blitt kritisert for noen av valgene han tok, som ble etterfulgt av en opphetet diskusjon.

Både L’Equipe og RMC Sport melder at Enrique etter dette skal ha bestemt seg for å ikke ta med Dembélé til London. Nyhetsbyrået AP har ikke lyktes med å få en kommentar fra PSG.

(©NTB)

Flere nyheter: