Menu
Slik ser Finneas ut på albumomslaget til «For Cryin’ Out Loud!», som slippes 4. oktober. Foto: Interscope Records / AP / NTB

Billie Eilish-broren Finneas kommer til Norge – på egen hånd

Storebroren til Billie Eilish er ikke bare låtskriver og produsent for søsteren: Finneas O'Connell er også selv artist.

Av NTB | 30.09.2024 10:51:29

Kultur og underholdning: Nå melder Finneas (27), som bare bruker fornavnet sitt, sin ankomst til Norge 27. april neste år, på Rockefeller i Oslo. Det skjer på turneen i kjølvannet av andrealbumet «For Cryin’ Out Loud!», som han slipper 4. oktober.

Mens debutalbumet «Optimist» (2021) inneholdt instrumentalnumre skrevet og fremført utelukkende av Finneas selv, har han på oppfølgeren samlet venner og kolleger til en rekke live studioøkter i Los Angeles.

– Jeg laget mitt forrige album fullstendig alene i et rom. Det var tilfredsstillende til en viss grad, fordi jeg jobbet på det til det lød slik jeg ønsket det skulle låte. Men det var virkelig ensomt. Så på dette albumet har jeg gjort det til et poeng å være virkelig hyper-samarbeidende, sa Finneas til Rolling Stone.

Finneas ble i 2020 den yngste personen til å vinne en produsent-Grammy for innsatsen på søsterens album «When We All Fall Asleep, Where do We Go?». Men til Vogue sier han:

– Det er mange mennesker som ikke har anelse om at jeg noensinne har sluppet musikk, så jeg har mye ny mark å pløye.

(©NTB)

Flere nyheter: