LIVESENTER
Menu
En mann i 60-årene omkom da bilen hans kjørte utfor og falt fire etasjer fra parkeringshuset på Sandvika storsenter i Bærum. Foto: Kristoffer Hagen / NTB

Parkeringshuset på Sandvika storsenter er gjenåpnet etter dødsulykken

Det er ingenting som tilsier at sikkerheten må forbedres i parkeringshuset på Sandvika storsenter, sier senterdirektøren etter dødsulykken mandag kveld.

Av NTB | 24.09.2024 10:51:24

Kriminalitet og rettsvesen: – Bilen har kommet med voldsom kraft. Gjerder og autovern ga etter. Det er ingenting som tilsier at det blir endringer for å forbedre sikkerheten. Men vi gjennomgår alt i lys av ulykken, sier senterdirektør Kathrine Ingerø til Budstikka.

En mann i 60-årene døde da bilen hans kjørte utfor og falt fire etasjer ned fra parkeringshuset på Sandvika storsenter i Bærum i 20-tiden mandag kveld. Bilen kjørte ut i et område hvor det er to åpninger sikret med metallgjerde og autovern, og med en vegg av murstein mellom.

Parkeringshuset ble stengt etter hendelsen, men ble gjenåpnet tirsdag. Området der ulykken skjedde, er sperret av, og vektere har vært på stedet gjennom natten.

Krimleder Oscar Støversten i Oslo politidistrikt sier tirsdag morgen at det foreløpig er for tidlig å si hva som skjedde. Hovedhypotesen er at det var en ulykke.

– Det er noen undersøkelser vi ønsker å fullføre. Hva som har skjedd rett forut for hendelsen, er noe vi jobber med å finne ut. Det vil også bli gjort tekniske undersøkelser av bilen for å se hva slags data vi kan få ut av den, sier han til avisen.

Politiet foretar også vitneavhør og går gjennom videoovervåking.

(©NTB)

Flere nyheter: