Menu
Frøya Dorsin er klar for PSG. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Supertalentet Frøya Dorsin (17) har skrevet under for PSG: – Jeg er stolt

Rosenborgs gullkalv Frøya Dorsin (17) tar steget videre i karrieren og har signert en kontrakt med den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Av NTB | 20.09.2024 15:21:14

Sport: Det bekrefter PSG i sine mediekanaler.

Dorsin har signert en treårskontrakt. 17-åringen er datter av Rosenborgs sportssjef Mikael Dorsin, som også har en imponerende spillerkarriere bak seg i klubber som Djurgården, Strasbourg og Cluj, i tillegg til RBK.

– Jeg er veldig stolt over å bli del av Paris Saint-Germain. Det er en ny utfordring, et stort skritt i min korte karriere, og jeg ser fram til å starte denne nye utfordringen og ha på meg den rødblå drakten, sier stortalentet.

17-åringen har for virkelig slått gjennom i Toppserien denne sesongen, hvor hun har notert seg for fem mål og tre målgivende på 18 kamper.

Det har vekket interesse i utlandet, og allerede tirsdag kveld meldte TV 2 at 17-åringen var på plass i Paris, og at hun kom til å bli presentert som den franske klubbens nye spiller før helgen. Kanalen hevdet at PSG var enig med Rosenborg om en millionavtale.

Adresseavisen skrev også at Dorsin informerte sine lagvenninner tirsdag, og at hun skulle gjennom den medisinske testen onsdag.

Dorsin debuterte i Toppserien allerede som 15-åring da Rosenborg spilte borte mot Stabæk 30. oktober 2022. 13. april 2024 kom både debuten hennes fra start og hennes første mål.

Sportssjefen noterte seg også for 16 A-landskamper for Sverige, før han la opp i mai 2016.

(©NTB)