Menu
Ragnhild Ask Connell ny kommunikasjonsdirektør i NFF. Hun kommer fra stillingen som Leder mennesker, kommunikasjon og bærekraft i Glitre Nett og er styremedlem i NTF. Foto: Norges Fotballforbund / Handout / NTB

Norges Fotballforbund har ansatt ny kommunikasjonsdirektør

Ragnhild Ask Connell blir ny kommunikasjonsdirektør i Norges Fotballforbund. Hun er fra før styremedlem i NTF:

Av NTB | 19.09.2024 15:21:09

Kultur og underholdning: 48-åringen, som er bosatt i Lier, er også styremedlem i Strømsgodset Toppfotball.

– Ragnhild har god innsikt i både topp og bredde i norsk fotball, i tillegg til at hun i sine lederjobber har jobbet med kommunikasjon og bærekraft både på et strategisk og operasjonelt nivå, sier generalsekretær i NFF, Karl-Petter Løken.

Ask Connell kommer fra en lederstilling i Glitre Energi-konsernet

Hun har tidligere jobbet som journalist for Drammens Tidende og Aftenposten og jobbet med kommunikasjon for New England Revolution i Major League Soccer.

Nå returnerer hun tilbake til fotballen i sitt daglige virke og gleder seg stort.

– Jeg brenner for fotballens samfunnsrolle og den unike posisjonen fotballen har i norsk idrett og samfunnsliv. Fotballen har fått ansvaret med å ta vare på alle, samtidig som det er forventninger om å hevde seg på toppnivå i verdens største idrett. Det er en formidabel utfordring, sier Ask Connell.

Hun vil starte i stillingen 1. januar. Da fratrer hun styrevervene i Norsk Toppfotball (NTF) og Strømsgodset.

– På vegne av styret i Strømsgodset vil jeg takke Ragnhild for den jobben hun har lagt ned i styret de siste tre årene, sier Godsets styreleder Finn Egil Holm.

(©NTB)

Flere nyheter: