Menu

Kravet mot fetteren er uansett foreldet

Erstatningskravet mot fetteren til Birgitte Tengs ble foreldet i 2008. Det opplyser stjerneadvokaten John Christian Elden.

Opptelling viser at Putins parti forblir størst i Russland

Opptellingen av stemmene etter Russlands parlamentsvalg er godt i gang, og de første resultatene viser ikke uventet en klar ledelse til Vladimir Putins parti.

Siktet for voldtekt av 5- og 7 år gamle barn

En mann i 50-årene fra Karmøy står tiltalt for blant annet voldtekt av 5- og 7 år gamle barn.

Foreløpig resultat viser at Putins parti forblir størst i Russland

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti.

15 bøtelagt i Etne

Utrykningspolitiet bøtela 15 bilførere under en fartskontroll i Åkrafjorden søndag kveld.

Junior og Benzema snudde for Real Madrid – sikret tre poeng mot Valencia

Real Madrid så lenge ut til å gå på en smell mot Valencia, men i løpet av noen få minutter like før slutt snudde Vinicius Junior og Karim Benzema til 2-1-seier.

Omfattende salg av narkotika på sosiale medier

Det omsettes betydelige mengder narkotiske stoffer ved hjelp av sosiale medier på Haugalandet. Politiet kan opplyse at de overvåker flere kontoer.

Overtidsmål reddet tre poeng for PSG

Et mål fire minutter på overtid av Mauro Icardi snudde til 2-1-seier for PSG over Lyon søndag kveld.

Mjøndalen mot tøff høst etter uavgjort mot Sandefjord

Mjøndalen går som vanlig mot en knallhard høstsesong etter å ha sløst med sjansene og bare spilt 1-1 hjemme mot Sandefjord i Eliteserien.

Rebic reddet poeng for Milan mot seiersløse Juventus

Juventus så lenge ut til å ta en sårt trengt seier mot Milan i Seria A søndag, men Ante Rebic ville det anderledes og sørget for 1-1 mellom de to storlagene.

Nå blir det fuktig

Det er bare å finne frem regnklær og paraply. Denne uken kommer det betydelige mengder med regn, opplyser meteorologene.

«Tiki-taka»-mål holdt ikke til seier for Tromsø mot Brann

Niklas Vesterlund og Tromsø vartet opp med et virkelig praktmål i kampen mot Brann søndag. Gjestene kom imidlertid tilbake og sikret 1-1 og poengdeling.

Hektisk natt til søndag

Politiet kan fortelle om en travel natt til søndag med mange ordensforstyrrelser. Søndag morgen befant det seg fire personer i politiarresten.

Putins parti mot ventet valgseier i Russland

Opptellingen er i gang i Russland etter at valglokalene stengte. Det ligger an til en klar seier til Vladimir Putins regjeringsparti – som ventet på forhånd.

Kan bli flere år med innreiseregler

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell sier at han ser for seg at det blir innreiseregler i flere år framover.

Gulbrandsen med rask scoring i Tyrkia

Fredrik Gulbrandsen rakk å markere seg mot Fenerbache til tross for at han ble byttet inn med bare to minutter igjen. Han sikret seieren med sin 2-0-scoring.

Conteinerbrann i Sveio i natt

En søppelcontainer ble satt i brann i sentrum av Sveio natt til søndag.

Vulkanutbrudd på La Palma – 300 evakuert

Flere kraftige eksplosjoner slynget ut lava da vulkanen på den spanske øya La Palma fikk utbrudd søndag. Minst 300 personer måtte forlate sine hjem.

Avføring i solsenga

En beruset mann ble pågrepet av politiet lørdag kveld, etter at han hadde gjort fra seg i en solseng på et solarium i Haugesund.

Valglokalene i Russland har stengt – opptellingen er i gang

De aller siste valglokalene i Russland har stengt. Tidlig i opptellingen ligger det an til en klar seier til regjeringspartiet, som ventet på forhånd.

Fest ute av kontroll i Tysvær

Flere hundre ungdommer skal ha møtt opp da det ble arrangert hjemme-alene-fest i Frakkagjerddalen i Tysvær lørdag kveld.

Ampert etter straffedrama mellom Molde og Vålerenga: – Den er soleklar

Det ble et straffedrama uten like mellom Vålerenga og Molde i Eliteserien søndag. VIF scoret først, men Molde utlignet til 1-1 etter en omdiskutert situasjon.

Til sjenanse i Karmsundgata

En beruset mann i 50-årene ble beordret om å holde seg hjemme resten av natten, etter at han var til sjenanse for andre i Karmsundgata i Haugesund lørdag kveld.

Pellegrino ble matchvinner mot Viking etter praktmål

Amahl Pellegrino ble matchvinner for Bodø/Glimt mot Viking med et brassespark. Nordlendingene vant til slutt 3-1 etter å a kommet under tidlig.

Jenter tente bål i busskur

Brannvesen og politi ble sendt til området ved McDonalds på Norheim lørdag kveld. Noen jenter skal da ha fyrt opp et bål inne i et busskur.

Vecchia-dobbel da Rosenborg lekte seg med Sarpsborg

Stefano Vecchia takket for tilliten og scoret like greit to mål da han igjen fikk plass fra start mot Sarpsborg søndag. Rosenborg slo østfoldingene 3-1.

Kristiansund slet seg til seier mot Haugesund

Kristiansund tok ledelsen mot Haugesund før de ble liggende under, men to minutter før slutt sørget Snorre Strand Nilsen for 3-2 og tre poeng for Kristiansund.

Chelsea herjet med Tottenham og satte ny borterekord

Chelsea våknet etter hvilen og sikret 3-0-seier og alle poengene i derbyet mot Tottenham. Det var Chelseas sjette borteseier på rad i London og ny klubbrekord.

Presset ble for stort: Ropstad går av som KrF-leder og statsråd

Kjell Ingolf Ropstad går av som KrF-leder og barne- og familieminister etter sterkt press i skattesaken. Olaug Bollestad overtar som statsråd.

To nye Haaland-scoringer i Dortmund-seier

I sin kamp nummer 66 for Borussia Dortmund scoret Erling Braut Haaland mål nummer 66 og 67 for klubben da Union Berlin ble slått 4-2 søndag kveld.

Fikk motorstans i tunnelen

Bømlafjordtunnelen ble stengt lørdag ettermiddag, etter at et kjøretøy fikk motorstans.

Chelsea slo byrival Tottenham og satte ny borterekord

Chelsea våknet etter hvilen og sikret 3-0-seier og alle poengene i derbyet mot Tottenham. Det var Chelseas sjette borteseier på rad i London og ny klubbrekord.

Fulgte motorsykler i 200 km/t fra Tysvær til Sveio

En politimotorsykkel var oppe i en hastighet på 200 km/t da den fulgte etter to andre motorsykler på E39 fra Grinde i Tysvær til Haukås i Sveio.

Filmskaper Petter Vennerød er død

Filmskaper Petter Vennerød døde søndag, 72 år gammel. Sammen med kollega Svend Wam var han spesielt kjent for en rekke samfunnskritiske filmer.

Bål sendte brannvesenet til Bokn

Lørdag morgen ble det meldt om røyk og ild fra Bokn. Da brannvesenet kom frem, viste det seg å være snakk om et bål.

Sørloth skaffet straffe i Sociedad-debuten fra start

Alexander Sørloth fikk søndag sin debut fra start for Real Sociedad. Han skaffet straffe i kampen som endte med 0-0 og poengdeling mot Sevilla.