reklame
Menu

Reagerer på trengsel ved utestedene

Mange har reagert på trengsel og mye folk ved utestedene i Haugesund denne helgen. Skjenkekontrollen har ikke avdekket noe avvik i helgen.

Store ord fra utbryterklubbenes ledere

Trusselen om en superliga utenfor fotballforbundenes kontroll har lenge hjemsøkt europeisk fotball. Nå blir det virkelighet, og lederne bak bruker store ord.

Haugaland kraft med dobbel fakturering

Haugaland kraft dobler inntektene sine på fiberkunder i mai måned ved å gå over til forskuddsfakturering.

Europeisk superliga bekreftet – mot borgerkrig i fotballen

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.

Søppeldunker i brann i Haugesund

Flere søppeldunker kom i brann i Haraldsgata i Haugesund søndag kveld.

Kraftig smitteøkning i Ontario

Canadas statsminister Justin Trudeau sier at regjeringen vil sende ekstra hjelp og støtte til provinsen Ontario som opplever en kraftig økning av koronasmitte.

To koronadødsfall i Ullensvang

To koronasmittede personer døde søndag på Bokko i Ullensvang.

Europeisk superliga i fotball bekreftet – storklubber kan bli ekskludert

Opprettelsen av en ny europeisk superliga i fotball med seks engelske, tre spanske og tre italienske klubber ble bekreftet natt til mandag.

Traktor i brann

En traktor kom i brann i Vindafjord søndag ettermiddag.

366 nye koronasmittede registrert siste døgn – 340 færre enn snittet for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 366 koronasmittede i Norge. Det er 189 færre enn snittet de siste sju dagene og 340 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden.

Lyngbrann på Bokn

Nødetatene ble søndag ettermiddag sent til Vardafjellet på Austre Bokn etter meldinger om brann i gress og lyng.

Fotballens superligaplaner slaktes – storklubber trues med eksklusjon

Dagen før Uefa skal vedta omfattende endringer i mesterligaen er planene om en europeisk utbryterliga aktualisert. Fotballmyndighetene reagerer kraftig.

Bøtelagt for mobilbruk

Sju bilførere ble bøtelagt for bruk av håndholdt mobiltelefon under en trafikkontroll på Karmøy søndag ettermiddag.

USA: Halvparten av alle voksne har fått minst én vaksinedose

Mer enn halvparten av alle amerikanere over 18 år er vaksinert mot koronaviruset, ifølge smittevernmyndighetene.

Lothepus ber demonstranter lese Donald

Leif Einar Lothe reagerer sterkt på at folk samlet seg for å demonstrere mot koronarestriksjonene foran Stortinget. Nå ber han dem dra hjem og lese Donald Duck.

Young Boys seriemester sju seierunder før slutt

Jean-Pierre Nsame scoret alle målene da Young Boys slo Lugano 3-0 i sveitsisk eliteserie fotball. Med søndagens seier er laget seriemester for fjerde år på rad.

To pasienter utskrevet fra koronaavdelingene

Det er utskrevet en covid-19 pasient ved Haugesund sykehus det siste døgnet. Den siste pasienten ved Odda sykehus er også utskrevet. Det er fortsatt en pasient på intensivavdelingen.

Russland utviser tsjekkiske diplomater

Russland kaster ut 20 tsjekkiske diplomater som svar på Tsjekkias utvisning av 18 russere som anklages for å være hemmelige agenter.

Barn testet positivt på Stord

Det er meldt om et nytt smittetilfelle på Stord det siste døgnet. Denne gang skal det være snakk om et barn som er smittet.

Ny Quartararo-seier da rørt Marquez gjorde comeback

Fabio Quartararo styrte inn til sin annen MotoGP-seier på rad i Portugals Grand Prix. Tittelgrossist Marc Márquez ble nummer sju i sitt comeback.

28 nye koronatilfeller i Stavanger

Det er registrert 28 nye koronatilfeller i Stavanger siste døgn. Det er fem flere enn døgnet før, men to færre enn snittet de siste sju dagene.

Oliver Berg matchvinner i Allsvenskan

Oliver Berg ble matchvinner på straffespark da Kalmar slo nyopprykkede Degerfors 1-0 i Allsvenskan fotball. Han var en av flere nordmenn med suksess.

Seks av ti positive til vaksinepass

59 prosent av alle nordmenn mener fullvaksinerte bør få et vaksinepass eller koronasertifikat med fordeler, ifølge Norsk koronamonitor.

Elleve mistet livet i togulykke i Egypt

Minst elleve mennesker omkom og rundt 100 ble skadd da et tog sporet av nord for Egypts hovedstad Kairo søndag, ifølge landets helsedepartement.

Nytt smittetilfelle i Haugesund

Det er avdekket ett nytt smittetilfelle i Haugesund det siste døgnet, men ingen smittetilfeller i Karmøy eller Tysvær.

Børkeeiet med to gule kort i samme minutt

Tobias Børkeeiet hadde et småfriskt innhopp for Brøndby da laget tapte terreng i gullkampen i dansk fotball med 2-2 mot AGF søndag.

Bedt om å rydde etter utefest

Politiet har bedt en gruppe ungdommer rydde opp etter seg på Stord. I natt ble det arrangert en fest i det aktuelle fritidsområde. 70-80 personer var samlet på stedet.

Cupfinaletap på overtid for Tronstad og Vitesse

Sondre Tronstad og hans Vitesse ga Ajax hard kamp i den nederlandske cupfinalen søndag, men innbytter David Neres ga favoritten 2-1-seier på overtid.

Bortvist fra utesteder i Haugesund og Kopervik

To menn i 20-årene ble bortvist fra et utested i Kopervik ved 20.30-tiden lørdag kveld. Ved 21.10-tiden ble en mann i samme alder anmeldt for ikke å følge ordre etter bortvisning.

Skogbrann spredte seg til universitet i Cape Town

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert.

Ingen 17. mai-tog i Haugesund i år heller

Som ventet er det også i Haugesund besluttet å avlyse samtlige av årets 17. mai-tog. Dermed blir det digital feiring også i år.

Tsitsipas knuste Ruuds overmann og vant sin første Masters 1000-tittel

Grekeren Stefanos Tsitsipas (22) slo Andrej Rublev i strake sett i finalen i Monte-Carlo Masters og kalte seieren sin største så langt i karrieren.

Bil forsvant etter innbrudd

En bil forsvant etter et innbrudd i Sveio lørdag ettermiddag.

Kvamme scoret i West Hams storseier

Cecilie Redisch Kvamme scoret det niende målet da West Ham knuste Chichester hele 11-0 i den engelske FA-cupen for kvinner søndag.

MC mot bil ved McDonalads

En MC-fører ble fraktet til sykehus etter sammenstøtet med en bil ved McDonalds på Heiane lørdag ettermiddag.

PST vil overvåke alle flyplasser

En egen PST-enhet skal overvåke alle som reiser inn og ut av Norge med fly. De skal avsløre terrorister eller alvorlig kriminalitet, ifølge NRK.