Mats Zuccarello scoret ett mål for Minnesota Wild mål mot Columbus Blue Jackets, men det var til slutt Columbus som vant etter spilleforlengelse. Foto: Pontus Höök / NTB

Zuccarello scoret da Minnesota Wild tapte i spilleforlengelse – første mål for sesongen

Mats Zuccarello scoret ett av målene da Minnesota Wild tapte nattens NHL-oppgjør hjemme mot Columbus Blue Jackets. Gjestene vant 5-4 etter spilleforlengelse.

Av NTB | 22.10.2023 09:12:32

Sport: Det ble et målrikt oppgjør. Etter 4-4 i ordinær tid måtte kampen avgjøres i i forlenget spilletid.

Der var det gjestenes Jack Roslovic som avgjorde etter drøye tre minutters spill.

I ordinær tid var det Columbus Blue Jackets som kom best i gang. Justin Danforth sørget for at gjestene gikk til første pause med 1-0-ledelse, før Kent Johnson doblet ledelsen seks minutter ut i andre periode.

Da våknet Minnesota Wild. På under ett minutt reduserte Dakota Mermis, før Zuccarello skapte balanse i regnskapet. Det var nordmannens første scoring denne sesongen. De to målene kom med under ett minutts mellomrom.

I tredje periode tok Minnesota Wild føringen før fem minutter var spilt etter scoring av Jonas Brodin. Bare tre minutter senere satte også Columbus inn sitt tredje mål.

14.41 inn i siste periode satte gjestenes Adam Fantilli inn 4-3, før Marcus Johansson sørget for 4-4 og spilleforlengelse.

Zuccarello fikk 18 minutter og 27 sekunder på isen.