Menu
Zlatan Ibrahimovic (41) er stadig sulten på flere minutter på banen. Foto: Spada / LaPresse via AP / NTB

Zlatan: – Alt jeg bryr meg om er å komme tilbake på banen

I et intervju med Gazzetta dello Sport åpner evigunge Zlatan Ibrahimovic (41) for å fortsette karrieren til tross for store skadeproblemer de senere årene.

Av NTB | 03.06.2023 09:08:53

Sport: – Alt jeg bryr meg om er å komme tilbake på banen. Det er som å gå på jobb, men ikke ha noe kontor å dra til. Jeg tenker ikke på å gi meg, en sånn person er jeg ikke, sier Zlatan i intervjuet.

Den svenske veteranspissen skrev i fjor sommer på en ny ettårskontrakt med Milano-klubben, men har bare spilt 144 minutter med klubbfotball denne sesongen.

Ibrahimovic spilte 76 minutter, bar kapteinsbindet og scoret i 1-3-tapet for Udinese i midten av mars. Etter det har han ikke spilt ett eneste minutt for den italienske storklubben.

– Jeg har jobbet mye og presset meg mye. Hodet mitt er for sterkt, hver gang jeg kommer inn på banen føler jeg meg som supermann, sier svensken.

41-åringens framtid i Milan er usikker, og svensken har lenge vært linket til en overgang til Serie A-klubben Monza. Der er mannen som hentet han til Milan i 2010, Adriano Galliani, klubbdirektør.

– Han har ringt meg hver dag i tre år og fortalt meg hvor vakkert det er der, og at kontrakten allerede er på bordet. Men vi er ikke der nå: Jeg er en Milan-spiller og er stolt av det. Jeg er her for å hjelpe Milan, men ikke som nå. Jeg vil være på banen, jeg er til mye mer hjelp der.

(©NTB)