Pedro Neto måtte av banen mot Newcastle med det som kunne se ut som en strekkskade. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Wolves berget poeng mot Newcastle – frykter skade på nøkkelspiller

Hwang Hee-chan scoret igjen og berget 2-2 for Wolverhampton hjemme mot Newcastle i Premier League. Samtidig grøsser fansen over at Pedro Neto måtte ut på båre.

Av NTB | 28.10.2023 20:42:36

Sport: Neto var toneangivende for Wolves-laget og bidro blant annet med en målgivende pasning i uavgjortkampen. Det gikk et gisp gjennom publikum da portugiseren tok seg til låret og stupte ned på gresset inne i Newcastle-feltet etter 73 minutter.

Det dreier seg tilsynelatende om en strekkskade for driblevingen, som ikke klarte å spille videre. Neto ble liggende på bakken et par minutter før han ble fraktet av banen på båre.

– Han kjente det i hamstringen. Han beveger seg litt rundt der inne nå, så vi håper at det ikke er for ille. Det er ulike grader av hamstringskader, så forhåpentlig er det ikke så galt. Han har vært fantastisk, og det ville vært et tap for alle å miste ham, sa Wolves-manager Gary O’Neil til BBC.

Hamstring er betegnelsen for muskulaturen på baksiden av låret.

Like før Neto-situasjonen hadde Hwang utlignet med sin sjette Premier League-scoring for sesongen. Sørkoreaneren lurte Dan Burn med en frekk vending og pirket inn 2-2 i korthjørnet.

Fram til det hadde Callum Wilson sett ut som dagens store mann på Molineux stadion. Newcastle-spissen scoret to ganger før pause, og gjestene styrte mot seier.

Newcastle har hevet seg etter tre tap i sesonginnledningen og er oppe på 6.-plass i Premier League. Wolves ligger på sin side på 12.-plass etter lørdagens 2-2-resultat.

Wolves’ 1-1-mål i 1. omgang ble scoret av Mario Lemina.