Osame Sahraoui scoret og ble skadd i lørdagens Heerenveen-kamp. Foto: Emilie Holtet / NTB

Sahraoui og Braude ut med skader i etterlengtet Heerenveen-seier

Osame Sahraoui gjorde en god figur og scoret det første målet, men måtte tidlig av med skade da Heerenveen slo Heracles 3-0 i den nederlandske æresdivisjonen.

Av NTB | 28.10.2023 21:02:37

Sport: Det var en kjærkommen seier for hjemmelaget, som sto med seks tap og én uavgjort på sine forrige sju seriekamper.

Sahraoui scoret et fint solomål etter ni minutter. Han forserte framover på venstresiden og avsluttet med et godt, lavt skudd med venstrebeinet.

Etter drøye halvtimen var det over for nordmannen. Det er ikke umiddelbart klart hvilken type skade han har, men det rapporteres at han hadde tydelige smerter i minuttene før han ble byttet ut.

Oliver Braude spilte sin første kamp fra start for Heerenveen, og han presterte solid på høyrebacken fram til han måtte byttes ut med en skade etter 68 minutter.

Daniel Karlsbakk kom samtidig inn som innbytter for hjemmelaget og bidro til å sikre seieren. Luuk Brouwers scoret to mål for Heerenveen.