Alexandra Popp (t.h.) feirer med lagvenninner etter å ha scoret for Wolfsburg i returkampen mot PSG i mesterligaens kvartfinale torsdag. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Wolfsburg blir Arsenals motstander i CL-semifinalen

Wolfsburg er semifinaleklar i kvinnenes mesterliga i fotball etter 1-1 hjemme mot Paris Saint-Germain. I neste dobbeltkamp venter Arsenal.

Av NTB | 30.03.2023 20:54:08

Sport: Tyskerne vant det første oppgjøret i Frankrikes hovedstad og gikk videre med 2-1 sammenlagt. Resultatet kunne vært enda bedre for Wolfsburg, men tross enorme sjanser ble det bare med Alexandra Popps ene scoring i returmøtet.

Hun dunket til i steget og sendte ballen i lengste kryss etter en halv omgang. Ti minutter senere fikk PSG utligningen ved Kadidiatou Diani, som ruvet i luften og scoret på et innlegg.

Etter pause satte Wolfsburg inn et voldsomt kjør. Popp bommet på en gigantmulighet på åpent mål fra fire meter, og senere skulle vertene se ballen flere ganger gå i tverrliggeren. I lange strekk slet PSG med å komme seg over midtstreken.

Wolfsburg har vunnet to Champions League-titler (2012/13 og 2013/14) og senere tapt finalen ved tre anledninger. I slutten av april skal de grønnkledde bryne seg på engelsk motstand i form av Arsenal med Frida Maanum på laget.

Semifinalen spilles hjemme og borte, mens finalekampen er lagt til Eindhoven 3. juni.