Kyle Walker reddet uavgjort for England borte mot Ukraina. Foto: Czarek Sokolowski / AP Photo / NTB.

Walker reddet uavgjort med sitt første England-mål

Ukraina tok ledelsen «hjemme» mot England, men måtte til slutt se seg fornøyd med 1-1 i kvalifiseringskampen til fotball-EM lørdag kveld.

Av NTB | 09.09.2023 19:55:11

Sport: Dermed beholder England luken sin på seks poeng ned til Ukraina i gruppe C. Italia (tre poeng) har imidlertid bare spilt to kamper, mens England (13 poeng) og Ukraina (sju poeng) har spilt henholdsvis fem og fire kamper.

Kampen ble spilt i Wroclaw i Polen grunnet Russlands invasjon av Ukraina. Stadion var likevel fylt til randen med gulkledde ukrainere.

Ukraina fikk en drømmestart på kampen da Arsenal-profilen Oleksandr Zintsjenko sendte gultrøyene i ledelsen etter 26 minutter.

Ligarival Kyle Walker utlignet imidlertid bare 15 minutter senere etter en nydelig pasning fra Harry Kane. Det var Manchester City-backens første landslagsmål.

England tar imot Italia 17. oktober, før de avslutter EM-kvaliken med Malta hjemme og Nord-Makedonia borte i november.

Ukraina skal til Italia på tirsdag, før de møter Nord-Makedonia hjemme og Malta borte i oktober. Gultrøyene avslutter kvaliken med hjemmekamp mot Italia 20. november.

Fotball-EM i 2024 spilles i Tyskland fra 14. juni til 14. juli.