Menu
Scottie Scheffler er sorger etter at kompisen Grayson Murray tok sitt eget liv. Foto: LM Otero / AP Photo / NTB.

Verdenseneren i sorg: – Kan ikke uttrykke hvor trist og tragisk dette er

Den amerikanske golfstjernen Scottie Scheffler er rystet over at kompis Grayson Murray ble funnet død etter at han trakk seg fra PGA-turneringen i Texas.

Av NTB | 27.05.2024 08:03:12

Sport: Murray spilte den første runden av PGA-turneringen i Fort Worth på torsdag, men etter å ha spilt 16 av 18 hull på fredag, trakk han seg grunnet sykdom. Lørdag ble 30-åringen funnet død.

I en uttalelse fortalte foreldrene at han tok sitt eget liv.

– Nyhetene har egentlig ikke sunket inn ennå, men mine tanker og bønner går til familien hans. Jeg kan ikke engang forestille meg hvor vanskelig det er for dem akkurat nå, sa verdenseneren Scheffler, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Murray har i flere intervjuer vært åpen om at han har slitt med alkoholproblemer og depresjon. Han sa i januar at han hadde vært edru i åtte måneder og i etterkant tok han sin andre seier på PGA-touren.

I begynnelsen av året ble han medlem av PGA-tourens spillerråd, hvor Scheffler også er en av 16 spillere.

– Jeg har blitt litt bedre kjent med Grayson det siste halvåret og ord kan ikke uttrykke hvor trist og tragisk dette er, sa Scheffler.

Peter Malnati spilte med Murray under de to rundene i Texas og brøt sammen da han ble intervjuet av CBS lørdag.

– Vi er så fokusert på konkurransen der ute, og vi ønsker alle å slå hverandre, men så skjer noe slikt og da skjønner du at vi bare er mennesker, sa en gråtkvalt Malnati.

– Dette er en veldig, veldig vanskelig dag. Fordi når du ser på Grayson, ser du en fyr som har slitt og han har vært så åpen om det. Du så at han begynte å få orden på livet og så ut til å ha det bra. Det er så trist, fortsatte han.

(©NTB)

Flere nyheter: