Menu
Alexander Sørloth mister trolig landskampene mot Kosovo og Danmark. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sørloth mister trolig landskamper etter skade: – Tar normalt noen uker

Villarreal-spiss Alexander Sørloth måtte gå av banen med en hamstringskade mot Osasuna på lørdag og mister trolig Norges landskamper mot Kosovo og Danmark.

Av NTB | 27.05.2024 08:33:06

Sport: – Vi er forberedt på det. En slik skade tar normalt noen uker. Dette har vår lege og våre fysioterapeuter kontroll på, skriver landslagssjef Ståle Solbakken i en SMS til VG.

Han melder også at en eventuell erstatter er klar.

Sørloth startet lørdagens kamp friskt, men fikk en kjenning i baksiden av låret etter 13 minutter. Trønderen reiste seg først opp for egen maskin og gikk ut på sidelinjen, før han til slutt måtte kaste inn håndkleet og tusle inn i spillertunnelen.

– Jeg ble spilt i bakrom. Det var en perfekt situasjon. Jeg har vært der hundre ganger i løpet av sesongen og gleder meg egentlig til å score. I siste steget før jeg skal avslutte, kjenner jeg det napper skikkelig i hamstringen. Jeg vet med én gang hva det er, sa Sørloth til TV 2 og fortsatte:

– Da tenker jeg bare at dette gikk i tusen knas. Jeg var veldig, veldig skuffet i garderoben etterpå og i pausen. Det var tungt.

Før oppgjøret jaktet Sørloth toppscorertittelen i La Liga og lå bar ett mål bak Girona-spiss Artem Dovbyk, som stakk av med tittelen.

Neste onsdag kommer Kosovo på besøk på Ullevaal stadion, før det norske landslaget gjester Danmark lørdag 8. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: