Menu
Scottie Scheffler feirer med kona Meredith og sønnen Berrett etter seieren i The Memorial. Foto: Sue Ogrocki / AP NTB

Verdensener Scheffler spøkte med sin nyfødte sønn etter prestisjetung triumf: – Ser litt solbrent ut

Golfstjernen Scottie Scheffler kunne søndag innkassere en ny triumf på PGA-touren. Etter den siste runden fikk han feire med kona og deres én måned gamle sønn.

Av NTB | 10.06.2024 08:43:05

Sport: Scheffler vant turneringen The Memorial med ett slag foran Collin Morikawa. Det var amerikanerens femte seier for sesongen.

Etter triumfen, som var den aller første med sønnen Bennett på plass, var det en spøkefull Scheffler som tok en prat med kringkasteren CBS.

– Det kjennes veldig godt. Han (Bennett) ser litt solbrent ut, men det er i orden, sa amerikaneren mens han så bort på sønnen og kona Meredith.

17. mai, like før annen runde av PGA-mesterskapet, ble 27-åringen pågrepet og anklaget for å ha overfalt en politimann. Det skjedde etter at han prøvde å passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss.

Ifølge politiet tråkket han på gasspedalen framfor å stoppe. Det førte til at en politibetjent gikk over ende og pådro seg skader i knær og håndledd.

Scheffler kalte saken en stor misforståelse, og i slutten av mai ble alle punkter i siktelsen mot ham lagt bort. I tillegg til voldsanklagen var han beskyldt for hensynsløs kjøring og brudd på trafikkreglene.

Amerikaneren er rangert som verdens beste golfspiller, fire plasser foran norske Viktor Hovland.

(©NTB)

Flere nyheter: