Lillestrøms Gjermund Åsen scoret 3-3-målet på Åråsen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Utrolig snuoperasjon av LSK i målfest

Lillestrøm så ut til å gå på nok et nederlag, men Gjermund Åsen og Akor Jerome Adams sørget for 4-3-fest i den koronautsatte kampen mot Strømsgodset.

Av NTB | 19.04.2023 20:34:37

Sport: Det var snaut 9000 tilskuere som fikk se et heltent Lillestrøm-lag på jakt etter sine første poeng for sesongen etter 0-2-tapet for Viking.

Marcus Mehnert satte inn 3-2 for Strømsgodset et kvarter før slutt. LSK fortsatte å pøse på foran Godset-målet, og kaptein Åsen sørget for uttelling sju minutter før slutt.

Deretter sendte Adams LSK til himmels da han sørget for 4-3-seier langt ute i overtiden.

Lillestrøm fikk sesongens to første mål på to minutter midtveis i første omgang signert Espen Garnås og Thomas Lehne Olsen. Deretter svarte Strømsgodset med to raske ti minutter senere, satt inn av Ipalibo Jack og kaptein Gustav Valsvik, og lagene var like langt til pause.

Godset-unionen møtte opp i smitteverndrakter og bluss i de første minuttene av kampen. Klubben har fra flere hold fått kritikk etter at kampen berammet til serieåpningen 2. påskedag ble utsatt på grunn av et koronautbrudd i Strømsgodset-troppen.

Hjemmelaget presset på i sluttminuttene og fikk uttelling etter sjanse på sjanse.