Menu
Leeds gikk på nok et tap i Premier League søndag. Foto: Steven Paston / PA via AP / NTB

Ung Leeds-supporter ble oversett – spillerne legger seg flate

Spillerne i Leeds beklager til den unge supporteren som hadde møtt opp på spillerhotellet før braktapet mot Bournemouth. Nå vil de komme i kontakt med ham.

Av NTB | 01.05.2023 15:04:06

Sport: Leeds har vært i elendig form den siste tiden og nærmer seg nedrykksplass. I en melding på Leeds’ nettsider beklager spillerne 1-4-resultatet mot Bournemouth, men bruker flest ord på å beklage for opptredenen i forkant av kampen.

«Det som er like bekymringsfullt for oss som gruppe, er videoen på nettet av oss som forlater hotellet. Ord kan ikke uttrykke hvor lei vi er for at unggutten i videoen som har på seg Leeds-drakt, ikke blir vist mer kjærlighet fra troppen», skriver Leeds-spillerne i en felles uttalelse.

Videoen har spredt seg på nett og viser spillerne gående ut av lobbyen på hotellet med supportere og andre som håper å få en autograf eller kanskje et bilde av sine helter. Flere av spillerne har øynene ned på mobilen og svære headset. Den unge Leeds-tilhengeren ser opp på dem og vinker, men får ikke noe respons.

På kampdag har Leeds fast rutine at de før og etter en kort spasertur møter supportere som har møtt opp. Dette for «å være i tide når vi drar til kamper», skriver spillerne i uttalelsen.

«Det er likevel ingen unnskyldning for ikke å anerkjenne fansen, og hvis foreldrene til fansen som har på seg Leeds-drakten i videoen, kan ta kontakt, vil vi være takknemlige».

Leeds har tatt ett poeng på de fem siste kampene og er på 16.-plass med 30 poeng i Premier League. Leicester og Everton på 18.- og 19.-plass har henholdsvis 29 og 28 poeng og én kamp til gode.

Poengfangsten blir utfordrende å gjøre noe med umiddelbart. De hvitkledde møter Manchester City og Newcastle i de to neste kampene.

«Vi kommer til å fortsette helt til siste ball blir sparket denne sesongen. Takk igjen for støtten», skriver spillerne.

(©NTB)