Menu
FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Ukrainsk mann falt i sjøen da han urinerte ved Indre kai

Det var en mann i 50-årene fra Ukraina som falt i sjøen da han urinerte ved Indre kai like før midnatt. Mannen skal ha vært beruset og fikk skader i ansiktet . Han var svært blodig da han ble funnet.

Av tomas | 27.05.2023 15:52:59

Politiloggen. Det var like før midnatt, natt til lørdag, nødetatene fikk melding om en mann som hadde falt i sjøen ved Indre kai i Haugesund.

Vitner på stedet forteller til radio Haugaland at mannen kommer fra Ukraina, hadde kuttskader i ansiktet, og var svært blodig. 50-åringen var også beruset.

Vaktsjef ved politihuset i Haugesund kan bekrefte informasjonen. Han opplyser også at ukraineren ble fraktet til legevakt i ambulanse for å få behandling for skadene.

Natten videre:

Ellers melder politiet om en stille natt på Haugalandet og i Sunnhordland.

Det eneste står i politiloggen er at det ble avholdt en promillekontroll i morgentimene i Karmsundgata. Totalt 70 bilførere måtte blåse i alkometeret, og alle var edru og skikket til å kjøre bil.

På Stord var en beruset mann til sjenanse for folk i Leirvik sentrum midt på dagen. En patrulje på stedet fikk ordnet opp i saken, skriver politiet på Twitter.

Flere nyheter: