Menu
Donald Trump sier han har bestemt seg for hvem han vil stille til valg sammen med i november, men at han ikke har delt navnet med noen ennå. Foto: Chris Szagola / AP / NTB

Trump sier han har bestemt seg for visepresidentkandidat

Donald Trump sier han har bestemt seg for hvem han vil ha med seg som visepresidentkandidat i valget til høsten, men han har ikke fortalt det til noen ennå.

Av NTB | 23.06.2024 05:13:06

Politikk: – I hodet mitt, ja, svarte ekspresidenten da en journalist i Philadelphia spurte om han hadde valgt ut hvem han ønsker å stille sammen med i valget i november. På oppfølgingsspørsmål om hvorvidt noen andre visste hvem han hadde i tankene, svarte Trump:

– Nei, det er ingen som vet det.

Det er nærmest garantert at høstens presidentvalg blir en omkamp av valget for fire år siden, med dagens demokratiske president Joe Biden mot den republikanske forgjengeren Trump. Formelt skal de utpekes som kandidater på partienes landsmøter senere i sommer.

Biden stiller sammen med sin visepresident Kamala Harris, som i likhet med sjefen sliter med populariteten. Trump har på sin side latt folk spekulere vilt i flere måneder om hvem han vil ha med seg på veien mot en mulig ny periode i Det hvite hus.

(©NTB)

Flere nyheter: