Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Flere hendelser med vold mot politiet, slagsmål i taxikøen, gutt tatt med kniv, ruskjøring og en rekke ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 23.06.2024 07:15:37

Politilogg: det har vært en rekke ordensforstyrrelser natt til søndag, men ingen alvorlige hendelser, opplyser operasjonsleder Victor Fenne-Jensen ved Sør-Vest politidistrikt.

Vold mot politiet i Haugesund Sentrum

En mann i 20-årene ble aggressiv og utagerende mot en vekter og andre gjester i Haugesund sentrum ved 20.30-tiden lørdag kveld. Da politiet ankom stedet, kom mannen med trusler og utøvde vold mot dem også. Han ble umiddelbart innbrakt til politihuset og anmeldt for vold mot politiet og ordensforstyrrelse.

Slagsmål og vold mot politiet på Indre Kai

Ved 23:10-tiden lørdag kveld havnet en annen mann i 20-årene i slagsmål med flere andre gjester på Indre kai i Haugesund. Politiet kom raskt til stedet, men mannen utøvde vold mot dem også. Han ble brakt inn og anmeldt for ordensforstyrrelse og vold mot politiet.

Ung Mann tatt med kniv i Haugesund sentrum

En ung mann i slutten av tenårene ble stoppet av politiet i Haugesund sentrum ved 23:20-tiden lørdag kveld, etter at publikum meldte om mistenkelig oppførsel. Ved kontroll viste det seg at mannen bar kniv. Han ble umiddelbart anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

Mistanke om ruspåvirket kjøring i Kopervik

Tidlig søndag morgen, klokken 02.30, ble en bilfører stoppet av politiet i Kopervik. Han mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand og ble brakt til legevakten for nødvendige prøver. Førerkortet hans ble beslaglagt på stedet.

Vold i taxikø i Haugesund sentrum

En ung mann ble slått ned i taxikøen i Haugesund sentrum ved 04:40-tiden søndag morgen. Han ble kjørt til legevakten med mindre skader. Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen mistenkte, og saken er ikke anmeldt.

Flere nyheter: