Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Slo til jente i potetkøen, fikk gjeng på besøk etter vold mot kvinne, ville gasse politifolk, innbruddstyv tatt på fersk gjerning, vold på utested i Haugesund og mann tatt med lånt legitimasjon.

Av Egil M Solberg | 31.07.2022 07:02:43

Politilogg: Det ble en rekke ordensforstyrrelser på Haugalandet natt til søndag. Det er i Haugesund politipatruljene jar hatt flest oppdrag.

Tatt med lånt legitimasjon

Ved 23.50-tiden påtraff politiet en mann i 20-årene i Kopervik sentrum. Vedkommende hadde lånt legitimasjonen til en kamerat. Det førte til at han ble bortvist, men like etterpå ble han påtruffet av politipatruljen på nytt. Denne gang ble han anmeldt for ikke å følge politiets pålegg.

Innbruddstyv tatt på fersk gjerning

Ved 01.20-tiden måtte politiet besøke en leilighet i Haraldsgata. En mann i 40-årene skal da angivelig ha forsøkt å bryte seg inn et vindu. Han ble tatt på fersk gjerning av politipatruljen og ble anmeldt for innbruddsforsøk og skadeverk.

Vold på utested i Haugesund

Ved 02-tiden ble en mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum av Haugesund. Han hadde da slått til en annen mann på et utested. Ingen skal ha blitt skadet.

Slo til jente i potetkøen

Ved 02.35-tiden oppsto det krangling i potetkøen i Haugesund i krysset mellom Torggata og Haraldsgata. En mann i 30-årene skal da ha slått til en dame i 20-årene. Saken ble anmeldt ved at politiet opprettet sak.

Fikk gjeng på besøk etter vold mot kvinne

Ved 02.55-tiden var samme mann involvert i en ny ordensforstyrrelse utenfor hans egen adresse i Haugesund. En gjeng skal ha møtt opp på mannens adresse i en bil. Mannen skal ha kastet en metallgjenstand mot dem uten at noen ble truffet. Mannen var utagerende og denne gang ble han innbrakt i arrest hvor han fikk sove ut rus og sinne.

Ville gasse politifolk

ved 04-tiden var en annen mann i 30-årene truende overfor politiet. Han uttalte da at han skulle gasse politifolkene. Han oppfordret også til slåssing. Mannen roet seg ned da politiet viste frem peppersprayen. Han ble deretter bortvist og anmeldt for trusler mot politiet.

Flere nyheter: