Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Kaos på utested, Trusler med vinåpner, Kvinne mistenkt for ruskjøring, Høy musikk, Bortvist etter slåssing og Bortvist fra båt ved Indre kai.

Av Egil M Solberg | 09.06.2024 05:58:06

Politilogg: Det har som vanlig vært mange oppdrag for politipatruljene på Haugalandet natt til søndag, men det er ikke meldt om alvorlige hendelser. Det kan operasjonsleder Helene Strand ved Sør-Vest politidistrikt opplyse.

Bråk på utested i Haugesund: Mann i 20-årene arrestert

Lørdag kveld måtte politiet gripe inn ved et utested i Haugesund før midnatt. Flere personer laget bråk, og tre ble bortvist av politiet. En mann i 20-årene etterkom ikke pålegget og laget mer bråk, denne gangen mot politiet. Hendelsen endte med skadeverk på en politibil og forulemping av offentlig tjenesteperson. Mannen ble deretter satt i arresten på politihuset.

Mann pågrepet for trusler med vinåpner i Kopervik

Like før midnatt lørdag ble en mann i 20-årene pågrepet i Kopervik, Karmøy, etter melding om trusler med kniv. Politiet fikk raskt kontroll på mannen og oppdaget at han hadde truet med en vinåpner, ikke kniv. Mannen var også i besittelse av narkotika og ble satt i arresten. Politiet har opprettet sak mot mannen.

Kvinne mistenkt for ruskjøring på Vestre Karmøyveg

Noen timer etter midnatt stoppet politiet en kvinne i 40-årene på Vestre Karmøyveg, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Politiet tok prøver og venter nå på analyser, opplyser vaktsjef Ellen Rinck på Haugesund politistasjon.

Politiet beordrer ro etter klager på høy musikk i Haugesund

Søndagsnatten var preget av uro i Haugesund. Politiet måtte beordre ro ved to privatadresser etter klager på høy musikk som holdt nabolagene våkne.

Mann bortvist etter slåssing i Haugesund sentrum

Klokken 03.00 søndag morgen mottok politiet melding om slåssing i Haugesund sentrum. Da politiet ankom stedet, var situasjonen rolig. En mann i 40-årene ble bortvist og fikk beskjed om å holde seg borte fra sentrum til tidligst klokken 08.00 søndag.

Kvinne bortvist fra båt ved Indre kai i Haugesund

En kvinne i 20-årene ble oppdaget om bord i en fremmed båt ved Indre kai i Haugesund klokken 03.00 søndag morgen. Politiet bortviste kvinnen fra området, da hun ikke hadde rett til å være i båten.

Flere nyheter: