Menu
Sandro Tonali blir Newcastle-spiller. Foto: Raed Krishan / AP / NTB

Tonali i boks for Newcastle: – Et eksepsjonelt talent

Newcastle United henter den italienske midtbanespilleren Sandro Tonali (23) fra Milan.

Av NTB | 03.07.2023 13:52:57

Sport: Det opplyser Premier League-klubben via sin Twitter-konto. Tonali har undertegnet en kontrakt til sommeren 2028.

– Først og fremst vil jeg takke Newcastle, for de gir meg en stor mulighet i karrieren min. Jeg ønsker å gjengjelde den tilliten på banen. Jeg skal gi alt, som jeg alltid har gjort. Og jeg gleder meg virkelig til å spille på St. James’ Park, sier Tonali til Newcastles nettsted.

Den italienske landslagsspilleren slo gjennom i Brescia og ble hentet til Milan i 2020. Ifølge italienske medier blir han tidenes dyreste italienske spiller og tidenes største Milan-salg nå som overgangen til Newcastle er i boks.

Newcastle ble nummer fire i Premier League sist sesong og skal spille i mesterligaen for første gang siden 2002/03. Laget er blitt kraftig opprustet siden klubben ble kjøpt av saudiarabiske PIF i 2021.

– Jeg er henrykt over å ønske Sandro velkommen til Newcastle United. Han er et eksepsjonelt talent og har mentaliteten, fysikken og teknikken til å bli en fantastisk spiller for oss, sier manager Eddie Howe.

(©NTB)