Menu
Politiet arbeider på stedet etter at tre kvinner ble drept i Bushey, nordvest for London tirsdag denne uka. Politiet mistenker at drapsvåpenet var en armbrøst, og regjeringen vurderer nå å stramme inn reglene for slike våpen. Foto: Jonathan Brady / PA / AP / NTB

Tilstanden alvorlig for antatt trippeldrapsmann i Storbritannia

Tilstanden til den britiske 26-åringen som mistenkes for å ha drept tre kvinner med armbrøst, er alvorlig, sier politiet. Mannen har ikke forklart seg.

Av NTB | 11.07.2024 19:53:04

Kriminalitet og rettsvesen: Britisk politi pågrep tirsdag 26-åringen de mener drepte kona og to av døtrene til BBCs veddeløpskommentator John Hunt nordvest for London.

Politiet har tidligere sagt at de mistenker at drapsvåpenet var en armbrøst. Et slikt våpen er beslaglagt. 26-åringen ble pågrepet i Enfield i det nordlige London, der han kommer fra.

Mannen behandles på sykehus, men politiet sier at de ikke avfyrte noen skudd under pågripelsen. Han blir behandlet på sykehus, men politiet sier ingenting om skadens omfang eller andre omstendigheter rundt hendelsen.

Det er ikke påbudt med tillatelse for å bære armbrøst i Storbritannia, men det er ulovlig å bære det offentlig uten en rimelig grunn. Den nyvalgte Labour-regjeringen skal nå «raskt vurdere» om reglene bør strammes inn.

Sikkerhetsminister Dan Jarvis sier at innenriksminister Yvette Cooper skal se «tydelig og veldig nøye på det som har skjedd, fryktelige hendelser, og hun skal undersøke det i nær fremtid».

(©NTB)

Flere nyheter: