Menu
Antonio Conte skal være ferdig i Tottenham. Foto: Leila Coker / AP / NTB

The Telegraph: Conte ferdig i Tottenham i løpet av få dager

Tottenham avslutter samarbeidet med Antonio Conte og vil kunngjøre beslutningen i løpet av uken, skriver engelske The Telegraph.

Av NTB | 20.03.2023 22:34:03

Sport: Storavisen hevder mandag kveld å ha kilder på at Conte ikke fullfører sesongen i jobben han har hatt siden november 2021. En bekreftelse på beslutningen vil angivelig komme i løpet av de nærmeste dagene.

Ifølge The Telegraph skal Ryan Mason få oppgaven med å lede Tottenham ut sesongen.

Conte etterfulgte Nuno Espírito Santo som Tottenham-manager.

Etter at Tottenham spilte 3-3 hjemme mot tabelljumbo Southampton lørdag, serverte manager Conte en verbal kraftsalve av sjeldent merke mot både egne spillere og klubben.

– Jeg ser mange selvopptatte spillere, og spillere som ikke vil hjelpe hverandre og spille med hjertet. Jeg er skikkelig opprørt, sa italieneren.

– Tottenhams historie er slik. I 20 år har eieren vært her, og de har ikke vunnet noe. Hvorfor er det slik? Er det bare klubbens skyld, eller er det alle managerne som har vært her? Hittil har jeg prøvd å skjule situasjonen, men ikke nå, fortsatte han.

Italieneren har så langt ledet klubben i 75 kamper.

London-klubben ligger i øyeblikket på fjerdeplass i Premier League. 20 poeng skiller opp til Arsenal på tabelltoppen. Ned til Newcastle på plassen bak er det to poeng. Newcastle har i tillegg to kamper mindre spilt.

(©NTB)