Patrick Thoresen innledet sin tredje periode i Djurgården med tap etter straffeslag i Allsvenskan. Foto: Annika Byrde / NTB

Tap for Patrick Thoresen i Djurgården-comeback

Patrick Thoresen (40) innledet sin tredje periode som Djurgården-spiller med tap. Gjestende Karlskoga vant 2-1 etter straffer i Allsvenskan.

Av NTB | 24.09.2024 22:41:22

Sport: – Jeg kjenner at det er en stund siden jeg har spilt kamp. Jeg har vært her i 36 timer, og det tar litt tid å lære lagkameratene å kjenne, sa Thoresen til TV4 Play.

Han har tidligere spilt for Djurgården i årene 2003 til 2006 og 2015-16.

– Det er kjempefint å være tilbake. Jeg fikk gåsehud da jeg gikk på isen, sa veteranen som har spilt i NHL og blitt KHL-mester to ganger. Forrige sesong vant han nok en tittel med Storhamar.

Djurgården trakk 7789 tilskuere til hjemmepremieren på nivå to i svensk ishockey.

Thoresen scoret på sitt straffeslag, men det hjalp ikke. Begge lag scoret på alle sine tre ordinære straffer. Theodor Pistek avgjorde så for Karlskoga da Linus Klasen misset for hjemmelaget.

Karlskoga tok sin annen strake seier i den nye sesongen, mens Djurgården står med en straffeseier (mot Oskarshamn) og et straffetap.

– Det var kvaliteten i pasningsspillet som sviktet. VI gjør det for vanskelig for hverandre, sa Patrick Thoresen.