LIVESENTER
Menu
Espen Ruud bommet på straffe. Foto: Geir Olsen / NTB

Superveteran Ruud med horribel straffebom: – Så stor at kamera ikke får det med seg

Kulthelt Espen Ruud så ut til å bli den store syndebukken for Odd, før Mikael Ingebrigtsen reddet 1-1 hjemme mot Kristiansund i Eliteserien fredag kveld.

Av NTB | 28.06.2024 20:53:08

Sport: Odd klatrer dermed opp på 11.-plass på tabellen, mens KBK ligger ett poeng og to plasser høyere opp.

– Jeg synes vi spiller en ganske god kamp, det er helt utrolig at vi spiller uavgjort her i dag. Det er urettferdig, rett og slett, sa Ingebrigtsen til TV 2.

– Det var godt å se den gå inn, hvert fall. Det var på tide med en ny scoring, fortsatte han om 1-1-målet.

Vertene hadde alle tiders muligheter til å ta ledelsen i Skien. Etter bare åtte minutter spilte Bilal Njie inn til Ole Erik Midtskogen foran mål, som banket ballen i tverrliggeren.

– Han skyter rett og slett utenfor mål. Dette er det ikke så altfor ofte man ser. Bommen er så stor at kamera ikke får det med seg engang, sa Yaw Ihle Amankwah i TV 2s FotballXtra-studio.

40-åringen var heller ikke særlig imponert over eget skudd da han møtte rettighetshaveren etter de første 45 minuttene.

– Det er rett og slett et dårlig spark på ballen. Det skjedde denne gangen og det er dumt for oss, men jeg håper at vi klarer å snu dette, sa Ruud.

– Det er deilig. Det var bra sett av Oskar, og da var det bare for meg å sette den på mål, sa Bruseth til TV 2 i pausen.

Etter hvilen kom Odd seg til flere store sjanser, og med 21 minutter igjen på klokken satte Ingebrigtsen inn utligningen etter litt klabb og babb i feltet.

Et drøyt kvarter senere fikk de en ny kjempemulighet etter at Håkon Sjåtil felte Josef Baccay innenfor 16-meteren etter 24 minutter, og dommer Kristoffer Hagenes blåste straffe. Dessverre for vertene blåste superveteran Ruud ballen langt til høyre for mål.

Og mens Odd sløste med sjansene sine, var KBK sylskarpe da de spilte seg inn i vertenes boks, ni minutter senere. Etter et nydelig forarbeid spilte Oskar Sivertsen ballen ut til Heine Bruseth på utsiden av boksen, som banket gjestene i ledelsen.

(©NTB)

Flere nyheter: