Menu
Seamus Power knallet til med to hole-in-one etter hverandre i en oppkjøringsturnering før US Masters. Foto: Mark Baker / AP / NTB

Superspill i Masters-oppladning: Power med to strake hole-in-one

Seamus Power (36) slo ballen rett i koppen to ganger på rad i den klassiske og uhøytidelige par-3-turneringen på Augusta-banen i forkant av US Masters.

Av NTB | 06.04.2023 14:24:10

Sport: Før årets første majorkonkurranse har Power sagt at han føler spillet sitter bra. Onsdag bekreftet han den følelsen.

Da fikk han to knalltreff som begge ga hole-in-one. Den første kom på det åttende hullet, og iren fulgte opp med å gjøre det igjen allerede på neste hull.

Bare to spillere har tidligere greid å slå to hole-in-one etter hverandre, skriver Expressen. Claude Harmon klarte det i 1968 (hull 4 og 5) og Toshi Izawa i 2002 (hull 5 og 6).

Power debuterte i US Masters i fjor og ble nummer 27. Siden har han vunnet en PGA-turnering på Bermuda.

– Jeg skal forberede meg så bra jeg kan for å gi meg selv en sjanse på søndagens ni siste hull. Da kan alt skje, sa Power etter onsdagens oppkjøringsturnering.

US Masters starter torsdag og går over fire runder. Det er meldt dårlig vær i Augusta, og det er ikke sikkert at avslutningen går som planlagt søndag.

(©NTB)