Strømsgodset kunne slippe jubelen løs etter Sondre Fosnæss Hanssen sendte vertene i ledelsen. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Strømsgodset endte marerittrekken – vant 1-0 hjemme over Sandefjord

Sondre Fosnæss Hanssen sikret Strømsgodset-seier da han headet inn 1-0-målet hjemme mot Sandefjord i Eliteserien tirsdag kveld.

Av NTB | 16.05.2023 19:54:28

Sport: Dermed sikret Godset sin første seier siden 1-0 over Aalesund i lagenes utsatte seriestart. Drammenserne fikk også revansjert det forsmedelige 0-5-tapet fra hjemmekampen mot Sandefjord på Marienlyst forrige sesong.

Det var heller ikke på noen måte ufortjent at det var vertene som fikk de tre poengene. En knapp halvtime inn i kampen banket Herman Stengel en kanonkule i tverrliggeren, før Jonatan Braut Brunes fikk stang-ut.

Det var derfor ekstra godt for Godset-unionen å kunne slippe jubelen løs etter at Sondre Fosnæss Hanssen headet Godset i ledelsen med sitt første eliteseriemål. Scoringen kom etter et nydelig innlegg fra Lars-Christopher Vilsvik mot bakre stolpe.

– Det er en helt syk følelse å score, men jobben er ikke over ennå, sa Hanssen til TV 2 i pausen.

Godset fortsatte storspillet i 2. omgang, men klarte ikke å få lirket inn et mål til. Det gjorde imidlertid ikke Sandefjord heller, som gikk på sitt annet strake tap. Vertene endte dermed sin forferdelige rekke på fem kamper uten seier, hvor fire av kampene endte i tap.