Menu
Son Heung-min (midten) har takket nei til en saudiarabisk klubb. Foto: Ahn Young-joon / AP Photo / NTB.

Son takket nei til tilbud fra Saudi-Arabia: – En drøm å spille i Premier League

Tottenham-spiller Son Heung-min kunne avsløre at også han har blitt forsøkt lokket med store pengesummer til Saudi-Arabia. Sørkoreaneren takket imidlertid nei.

Av NTB | 17.07.2023 08:53:04

Sport: – Hvis jeg ville dratt dit hadde jeg ikke sittet her. Jeg elsker å spille fotball, penger er selvfølgelig også viktig, men jeg ønsker å spille i Premier League, sa Son på en pressekonferanse.

Ifølge Sky Sports bekreftet sørkoreaneren at han hadde mottatt et tilbud fra en saudiarabisk klubb, som han takket nei til.

– Det er mange som drar dit nå, noe som er interessant, men det er fortsatt en drøm å spille i Premier League. Jeg gleder meg til denne sesongen, sa Tottenham-spilleren.

En rekke stjernespillere har de siste sesongene latt seg friste av astronomiske pengesummer fra den saudiarabiske ligaen.

Cristiano Ronaldo var den første store profilen som tok turen over, før også spillere som Karim Benzema, N’Golo Kanté og Roberto Firmino har gjort overgang til saudiarabiske klubber denne sommeren.

Son gjorde overgang fra Bayer Leverkusen til Tottenham sommeren 2015 og har siden notert seg med 145 mål og 80 målgivende på 372 kamper for de liljehvite.

(©NTB)

Flere nyheter: