Romas trener José Mourinho måtte se eget lag avgi to viktige poeng i kampen mot Lecce lørdag. Foto: Giovanni Evangelista / LaPresse via AP / NTB

Solbakken-innhopp da Roma avga poeng mot Askildsens Lecce

Roma gikk glipp av to viktige poeng i toppstriden i den italienske toppdivisjonen da det ble 1-1 mot Lecce lørdag.

Av NTB | 11.02.2023 21:25:38

Sport: Ola Solbakken ble av Roma-trener José Mourinho byttet inn for Lorenzo Pellegrini to minutter før full tid, mens Kristoffer Askildsen kom inn for Lecce midt i 2. omgang.

Kampens to scoringer kom begge tidlig i oppgjøret. Sju minutter etter avspark satte Roma-spiller Roger Ibanez ballen i eget mål etter en corner, men Paulo Dybala utlignet på straffe ti minutter senere.

Georginio Wijnaldum var på banen for første gang siden august da han ble byttet inn i det 83. minutt i kampen. Nederlenderen har slitt stort med skader denne sesongen.

Roma er for øyeblikket på en tredjeplass i Serie A. Opp til serieleder Napoli, som har én kamp mindre spilt, er det hele 15 poeng.