Menu
Ola Solbakken leverte en målgivende pasning da Roma tapte mot Fiorentina lørdag. Foto: Alessandra Tarantino / AP Photo / NTB

Solbakken-assist da Roma raknet i sluttminuttene

Roma så lenge ut til å ta en etterlengtet seier, men med to mål imot i på tampen ble det 1-2-tap mot Fiorentina og nok en kamp uten tre poeng i Serie A.

Av NTB | 27.05.2023 21:08:56

Sport: Roma har stadig ikke tatt en trepoenger siden midten av april. Siden det har de tatt fire poeng på sju kamper i den italienske toppdivisjonen.

Stephan El Shaarawy så lenge ut til å bli matchvinner med sin scoring i det 11. minutt. Andrea Belotti svingte inn et innlegg som Ola Solbakken headet tilbake inn i feltet. Foran mål var «Il Faraone» sikker og sendte bortelaget i føringen.

Men det ville seg ikke for Roma. Luka Jovic utlignet i det 85. minutt, før Jonathan Ikoné ble matchvinner tre minutter senere.

Roma forblir på sjetteplassen i ligaen, men Juventus kan ta seg forbi om de slår Milan søndag. Søndag til uken spilles siste runde i Italia.

Roma møter Sevilla i europaligafinalen onsdag. Fiorentina spiller på sin side conferenceligafinale mot West Ham 7. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: