Sophie Roman Haug scoret for Roma mot Juventus i serieavslutningen. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Haug-scoring for Roma i stortap mot Juventus

Sophie Romàn Haug scoret mål for tittelvinner Roma i årets siste seriekamp i italiensk fotball. Det endte likevel med 2-5-tap mot tabelltoer Juventus.

Av NTB | 27.05.2023 20:59:13

Sport: Juventus ledet 4-0 etter 54 minutter. Midtstopper Moeka Minami reduserte med tjue minutter igjen, før Haug sørget for nok en redusering fem minutter senere. Det var hennes andre strake kamp med scoring.

Det hjalp likevel lite da Torino-klubben fastsatte resultatet til 5-2 kort tid etterpå.

Mina Bergersen spilte fra start for hovedstadsklubben, men ble byttet ut etter 67 minutter. Haug spilte hele kampen, mens Emilie Haavi ikke var med i Roma-troppen.

Nederlaget kommer bare en drøy uke før Roma møter nettopp Juventus i den italienske cupfinalen neste søndag.