Menu
Matjaz Kek og Slovenia røk ut av EM mandag. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB

Slovenias landslagssjef misfornøyd med journalist etter EM-exiten: – Ikke still sånne dumme spørsmål

Portugals Diogo Costa satte en brutal stopper for Slovenias EM-eventyr i Tyskland. Etter åttedelsfinalen reagerte hovedtrener Matjaz Kek på særlig ett spørsmål.

Av NTB | 02.07.2024 06:53:14

Sport: Etter at både Benjamin Sesko og Cristiano Ronaldo hadde misbrukt hver sin store sjanse til å sende laget sitt videre i løpet av ekstraomgangene, kulminerte den dramatiske åttedelsfinalen i straffesparkkonkurranse.

Der ble Costa den store helten med tre strafferedninger. Etter kampslutt fikk Kek spørsmål om Slovenia hadde trent på straffespark før mesterskapet.

– Ikke still sånne dumme spørsmål. Du kan skyte 30 straffespark og likevel bomme i sånne situasjoner. Selv de største maestroene i fotballens historie har gjort det. En av de største stjernene bommet på et straffespark rett før, svarte Kek.

Landslagssjefen var svært stolt av mannskapet sitt etter exiten.

– De (spillerne) er selvfølgelig veldig skuffet. Dette er spillere som har skapt en kultur som tidligere har manglet. De har vist hva det betyr å spille for dette laget. Jeg er den minste karakteren i dette laget, og jeg tror ikke du aner hva slags privilegium der er å lede dette laget, sa Kek, før han fortsatte:

– Jeg er lei meg for at vi må reise hjem. De hadde kampen i sine hender, men vi vokste utover i oppgjøret.

(©NTB)

Flere nyheter: