Menu
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Slaget om Rogaland – møt opp i god tid

Ledelsen i FKH ber fansen møtte opp i god tid, før det store slaget om Rogaland går i gang i kveld kl.18. Selv om de påstår at de er godt rigget, ber de publikum møte minst 30 min før kampstart.

Av tomas | 16.09.2023 12:36:53

Slaget om Rogaland: Det høres ut som noe fra vikingtiden (fra omkring år 800 til omkring år 1050), men det er bare en flokk voksne mennesker fra Stavanger-området som inntar byen for å se 22 menn løpende etter en ball.

Fra spøk til revolver:
Det er et stort alvor når en flokk Rogalendinger, født på feil side av sundet, kommer i flokk. (i tillegg har de et rødt flagg og sier «ha en blåe dag»)

Nå er det så gale at ledelsen ber publikum møte opp i god tid, minst en halvtime før oppgjøret blåses i gang kl.18 i kveld.

Selv om det ikke er utsolgt tror ledelsen likevel at det kommet til å bli folksomt på stadion, som kan fylle 8.269 personer i kveld.

Daglig leder i FKH, Martin Fauskanger, tror at det trolig blir utsolgt om ikke så lenge, skriver lokalavisen Haugesunds avis

Viking fotballklubb ligger på andre plass i Eliteserien, mens FK Haugesund koser seg på en 12.plass. Med midlertidig ny trener (Sancheev Manoharan), blir det nok spennende å se om de virkelige «vikingene» vinner i kveld.

Flere nyheter: