Menu
Vertsnasjon Tyskland spiller åpningskampen i EM mot Skottland fredag kveld. Foto: Markus Schreiber / AP / NTB

Skotske fotballsupportere i bilulykke i Tyskland – kjørte på feil side av veien

Fem skotske fotballfans og en tysk mann er fraktet til sykehus etter en bilulykke utenfor en flyplass i Weeze natt til fredag. To skal være alvorlig skadet.

Av NTB | 14.06.2024 15:03:12

Sport: Det rapporterer den skotske storavisen Daily Record og flere internasjonale medier. Bilulykken skjedde like etter midnatt fredag, og tysk politi bekrefter at den oppsto fordi bilen med de fem skottene kjørte i venstre kjørefelt.

De fem skottene satt i en leiebil og frontkolliderte med en 45 år gammel mann like utenfor flyplassen i Weeze helt øst i landet. I utgangspunktet skulle de kjøre 68 mil i retning München, der Skottland spiller EM-åpningskamp mot vertsnasjonen fredag kveld.

Alle de involverte ble fraktet til lokale sykehus. Den skotske bilføreren og én av hans passasjerer er alvorlig skadet, mens de fire andre personene kom fra krasjen med lettere skader.

– Basert på ulykkesrapporten er det mistenkt at den skotske føreren brukte feil kjørefelt som følge av venstrefeltstrafikken i hjemlandet, uttaler politiet i Kleve-distriktet.

Videre opplyser politiet at det ble tatt blodprøve av føreren som følge av mistanke om promillekjøring.

(©NTB)

Flere nyheter: