Menu
Skattemeldingen er sendt ut digitalt til 4,2 millioner personer. Foto: Terje Pedersen / NTB

Skatteetaten har løst tekniske problemer

Enkelte hadde problemer med å endre og se skattemeldingen søndag, opplyste Skatteetaten. Nå skal problemene være løst – i god tid før fristen.

Av NTB | 30.04.2023 16:04:09

Kriminalitet og rettsvesen: Søndag ettermiddag var det flere som slet med å sende skattemeldingen, da Skatteetaten hadde problemer med nettsiden sin. Disse skal nå være løst.

– Vi har løst de tekniske problemene som førte til at enkelte ikke fikk levert skattemeldingen en kort periode. I løpet av dagen forventer vi en stor pågang på skatteetaten.no. Hvis du opplever treghet eller feilmelding, kan du prøve å oppdatere siden eller prøve igjen senere, forteller Flesland til Nettavisen.

Fristen for å levere skattemeldingen er 30. april, men siden 30. april faller på en søndag og fridagen 1. mai en mandag i år, regnes det ikke som for sent om man leverer skattemeldingen innen midnatt natt til onsdag 3. mai, opplyser Skatteetaten.

Tall fra Skatteetaten viser at få dager før innleveringsfristen har 2,6 millioner levert skattemeldingen. Skattemeldingen er sendt ut digitalt til 4,2 millioner personer.

(©NTB)

Flere nyheter: