Elisabeth Terland scoret et nytt viktig mål for Brighton, men det ble bare ett poeng mot Tottenham. Foto: Heiko Junge / NTB

Seieren glapp for Brighton tross ny Terland-scoring

Elisabeth Terland scoret igjen for Brighton, men det som ville vært en veldig viktig seier glapp etter at Beth England utlignet to ganger for Tottenham.

Av NTB | 29.04.2023 21:04:11

Sport: Det endte 2-2 mellom de to lagene som sliter i bunnsjiktet i engelsk superliga for kvinner. Terland ga Brighton en svært etterlengtet seier nylig med to mål mot Everton, og hun scoret ledermålet i det 10. minutt lørdag på en keeperretur.

Lee Geum-min ordnet 2-1-ledelse for gjestene, men England utlignet begge ganger. Den tidligere Chelsea-spilleren har allerede scoret åtte mål siden hun kom til Spurs i januar.

Celin Bizet Ildhusøy spilte 71 minutter for Tottenham, mens Guro Bergsvand kom inn for Brighton på stillingen 2-2 og hjalp til å hale iallfall ett poeng i land.

Amalie Eikelands Reading er på nedrykksplassen, to poeng bak Brighton og Leicester, tre bak Tottenham. Sistnevnte har spilt en kamp mer enn de tre andre. Leicester klatret bort fra jumboplassen med 4-0 over Liverpool lørdag.