Karim Benzema (t.h.) jubler med Lucas Vázquez etter å ha gjort sitt andre mål for kvelden i Real Madrids seier over Almeria. Foto: Pablo Garcia / AP / NTB

Benzema-hattrick før pause i Real-seier

Karim Benzemas scoringstrippel gjorde Real Madrid til en vinner igjen i La Liga. Lørdag ble det 4-2 over Almeria.

Av NTB | 29.04.2023 21:04:27

Sport: Hattricket var i boks etter 42 minutters spill. Det kom etter god hjelp fra to brasilianske driblekonger på kantene. Vinícius Júnior la opp til det første målet, mens Rodrygo hadde samme rolle på det andre.

Benzema ordnet 3-0 fra straffemerket. Franskmannen står med 17 nettkjenninger på 22 kamper i La Liga denne sesongen, og han har kun Robert Lewandowski foran seg på toppscorerlista. Der har Barcelona-spissen ett mål mer.

Et langskudd fra Rodrygo fjernet all tvil to minutter etter hvilen. Før det hadde Almeria redusert ved Lázaro på overtid av første omgang, mens Lucas Robertone sto bak 2-4-scoringen etter en drøy time.

På tampen var Benzema nær ved å gjøre sitt fjerde mål for kvelden. Han avsluttet på innsiden av stolpen. Også innbytter Marco Asensio rakk å sende en Real-ball i metallet.

Real Madrid har vært ujevn i La Liga denne sesongen. I midtuken røk storlaget 2-4 for Girona, og tross ny hjemmeseier skiller det åtte poeng til Barcelona. Serielederen tar imot Betis i lørdagens senkamp.