Kari Brattset Dale bidro med tre mål da Györ vendte til seier i Danmark. Her i aksjon for landslaget. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Györ vendte til seier i sluttminuttene – på vei mot Final Four

Györ lå under med fem mål ved pause i mesterligakampen mot Odense, men vendte til seier 29-27 etter en sterk avslutning. Laget styrer mot enda en finalehelg.

Av NTB | 29.04.2023 20:54:24

Sport: Kari Brattset Dale og Stine Bredal Oftedal bidro med tre mål hver for den ungarske storklubben, men Ana Gros var den store spilleren med ni scoringer.

For Odense scoret Maren Aardahl fire ganger. Tonje Løseth spiller også for klubben.

Odense ledet 17-12 ved pause og truet med å gjøre veien til finalehelgen veldig vanskelig for Györ. Hjemmelaget ledet med to mål bare noen minutter før slutt, men fra 26-24 til Odense scoret Györ fem ganger på rad.

Tidligere lørdag vant Metz 32-26 borte mot FTC Hungaria og skaffet seg et utmerket utgangspunkt for returkampen hjemme i Frankrike.

Søndag spiller tittelforsvarer Vipers Kristiansand borte mot Rapid Bucuresti, mens danske Esbjerg får besøk av CSM Bucuresti. Returkampene spilles neste helg, mens finalehelgen i Budapest er 3. og 4. juni.