Menu
Foto: Joel Marklund for OIS / NTB

Saltvik Pedersen får hovedsponsor

Jesper Saltvik Pedersen har inngått sin første hoved-sponsoravtale med BPA-leverandøren AssisterMeg. - Jeg kan ikke betale på lånet mitt med ost, prosecco og erteposer, skriver Saltvik Pedersen

Av tomas | 27.03.2023 13:25:44

Sport: Para-alpinist Jesper Saltvik Pedersen har inngått sin første hovedsponsoravtale med BPA-leverandøren AssisterMeg. Saltvik Pedersen vil ikke si noe om den økonomiske størrelsen på avtalen, bortsett fra at det hans største avtale noensinne

– For oss parautøvere så har vi ikke samme mulighet til å tjene det samme som funksjonsfriske basert på pengepremier. Derfor er private sponsormidler veldig viktig for meg. Jeg kan ikke betale på lånet mitt med ost, prosecco og erteposer, skriver Saltvik Pedersen i en pressemelding.

Han skriver videre at han gleder seg til samarbeidet med BPA-leverandøren AssisterMeg.

Flere nyheter: