Erling Braut Haaland scoret kampens andre mål. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB.

Rodri så rødt da Manchester City fortsatte seiersrekken – Haaland-mål i 2-0-seier over Forest

Erling Braut Haaland scoret og Rodri ble utvist da Manchester City vant 2-0 hjemme over Nottingham Forest i Premier League lørdag ettermiddag.

Av NTB | 23.09.2023 18:02:53

Sport: Dermed forlenget Citys seiersrekken sin til seks av seks mulige denne sesongen. Det gjør også at laget fortsetter på toppen av Premier League-tabellen, med en luke på fem poeng til Tottenham, som har én kamp mindre spilt.

City fikk en drømmestart på kampen da Phil Foden banket vertene i ledelsen allerede etter bare seks minutter, før Haaland doblet med hodet åtte minutter senere.

Det var jærbuens sjuende mål på sesongens seks første seriekamper, noe som gjør ham til ligaens soleklare toppscorer. Evan Ferguson (Brighton), Odsonne Édouard (Crystal Palace) og Bryan Mbeumo (Brentford) følger nærmest med fire nettkjenninger hver.

2. omgang startet også med et brak, men denne gang i negativ retning for de lyseblå. For etter bare noen sekunder havnet Morgan Gibbs-White og Rodri i håndgemeng, og sistnevnte fikk rødt kort etter å ha tatt kvelertak på Forest-spilleren.

Det var spanjolens første røde kort i hans profesjonelle karriere, og han mister dermed både bortekampen mot Wolves i neste runde og toppkampen borte mot Arsenal.

City klarte likevel å holde grei kontroll på rødtrøyene, og berget dermed sin sjette strake seier i Premier League.